Lasiväliovi Harmaa Satiini (LVOL)

Lasiväliovi Harmaa Satiini (LVOL)

Valitse lasiovi tyylikkyyden ja käytännöllisyyden vuoksi. Lasinen väliovi tuo kotiisi lisää ilmavuutta, tilan tuntua ja valoisuutta. Ovi soveltuu välioveksi makuuhuoneisiin, wc-tiloihin ja erinomaisen kosteudenkestävyyden ansiosta myös kosteisiin tiloihin. Ovi voidaan tarvittaessa varustaa lukittavalla painikkeella. Ovet on valmistettu Suomessa.

Lasi

8mm karkaistu reunahiottu harmaa satiinilasi. Lasi on toiselta puolelta etsattu harmaa lasi, joka päästä valon läpi mutta estää silti näkyvyyden. Lasi on toiselta puolelta täysin sileä. Lasin harmaa savy on sama kuin VIHTA saunanoven harmaan lasi savy.

Painike

Voit valita LVOL oveesi lisävarusteena avainlukituksen tai vaihtoehtoisen Hoppe vetimen valikoimastamme. Joihinkin Hoppe lasioven vedinmalleihin löytyy myös vastaava malli muihin välioviisi.

Harmaa HOPPE painike lukitusnupilla (LVOL)
Harmaa HOPPE painike avainlukituksella (LVOLA), saatava tilauksesta.

Karmit

LVOL ovet toimitetaan vakiotoimituksena valkoisella roiskeveden kestävällä karmilla, tiloihin joissa karmi joutuu jatkuvasti kosteudelle alttiiksi suosittelemme puuvalmista oksatonta mäntykarmia tai tervaleppäkarmia asianmukaisesti suojakäsiteltynä.

Saranat

Tyylikkäät säädettävät saranat. Saranan väri harmaa.

Pakkaus sisältää karmitulpat. Pakkaus ei sisällä kynnystä eikä asennusruuveja

Saatavilla olevat koot

Katso kokotaulukko