Lasiväliovi Satiini (LVOL Satiini)

  • /l/v/lvol_satiini_1.jpg
  • /_/m/_mg_4805.jpg
  • /_/m/_mg_4800.jpg

Lasiväliovi Satiini (LVOL Satiini)

Valitse lasiovi tyylikkyyden ja käytännöllisyyden vuoksi. Lasinen väliovi tuo kotiisi lisää ilmavuutta, tilan tuntua ja valoisuutta. Ovi soveltuu välioveksi makuuhuoneisiin, wc-tiloihin ja erinomaisen kosteudenkestävyyden ansiosta myös kosteisiin tiloihin. Ovi voidaan tarvittaessa varustaa lukittavalla painikkeella. Ovet on valmistettu Suomessa.

Lasi

8mm karkaistu reunahiottu satiinilasi. Lasi on toiselta puolelta etsattu kirkas lasi joka päästä valon läpi mutta estää silti näkyvyyden. Lasi on toiselta puolelta täysin sileä.

Painike

Harmaa HOPPE painike lukitusnupilla (LVOL)
Harmaa HOPPE painike avainlukituksella (LVOLA), saatava tilauksesta.

HOPPE painikkeen lukitusnupilla tai avainlukituksella saat myös jälkikäteen lisävarusteena.

Karmit

92mm karmi on valkoinen, valmistettu vähäoksaisesta männystä. Tilauksesta saat myös puuvalmiit mänty- tai tervaleppäkarmit.

Karmi on varustettu karmin värisellä kumitiivisteellä. Myös päädyt maalattu mahdollisimman hyvän kosteuden keston varmistamiseksi.

VIHTA lasivälioven valkoiset karmit on tehty kestämään kosteutta mutta jatkuvasti kosteudelle alttiissa kohteessa suosittelemme karmeiksi puuvalmiita mänty- tai tervaleppäkarmeja asiallisesti käsiteltynä. Puuvalmiit mänty- tai tervaleppäkarmit saat tilauksesta rautakauppiaaltasi.

Saranat

Tyylikkäät säädettävät saranat. Saranan väri harmaa.

Pakkaus sisältää karmitulpat. Pakkaus ei sisällä kynnystä eikä asennusruuveja

Saatavilla olevat koot

Katso kokotaulukko