Lasiväliovi rullasalvalla (LVOR)

  • /l/a/lasivaliovi_harmaa_nuppi_2.jpg
  • /_/m/_mg_4805_1_2.jpg
  • /_/m/_mg_0162_9.jpg

Lasiväliovi rullasalvalla (LVOR)

Valitse lasiovi tyylikkyyden ja käytännöllisyyden vuoksi. Lasinen väliovi tuo kotiisi lisää ilmavuutta, tilan tuntua ja valoisuutta. Ovi soveltuu välioveksi makuuhuoneisiin, wc-tiloihin ja erinomaisen kosteudenkestävyyden ansiosta myös kosteisiin tiloihin. Ovi voidaan tarvittaessa varustaa lukittavalla painikkeella. Ovet on valmistettu Suomessa.

Lasi

8mm karkaistu reunahiottu lasi. Lasi on molemmilta puolin täysin sileä, etsatuissa vain toinen puoli sileä. Lasin sävyt on samat kuin VIHTA saunanovien lasin sävyt.

Painike

Alumiinin värinen 40mm design nuppi (tai halutessasi puunuppi)

Karmit

92mm karmi on valkoinen, valmistettu oksattomasta männystä. Tilauksesta saat myös puuvalmiit mänty- tai tervaleppäkarmit.

Karmi on varustettu karmin värisellä kumitiivisteellä. Myös päädyt maalattu mahdollisimman hyvän kosteuden keston varmistamiseksi.

VIHTA lasivälioven valkoiset karmit on tehty kestämään kosteutta, mutta jatkuvasti kosteudelle alttiissa kohteessa suosittelemme karmeiksi puuvalmiita mänty- tai tervaleppäkarmeja asiallisesti käsiteltynä. Puuvalmiit mänty- tai tervaleppäkarmit saat tilauksesta rautakauppiaaltasi.

Saranat

Tyylikkäät säädettävät saranat. Saranan väri harmaa.
Oven kätisyys vaihdettavissa asennettaessa.
Pakkaus sisältää karmitulpat. Pakkaus ei sisällä kynnystä eikä asennusruuveja.