Lasiliukuovet

VIHTA lasiliukuovi on tyylikäs ja näyttävä vaihtoehto perinteiselle väliovelle. VIHTA lasiliukuovi on kestävä, hiljainen ja liukuu pehmeästi. Lasiliukuovi soveltuu erinomaisesti maksimoimaan tilankäyttö, sillä se ei vaadi erillistä tilaa kuten saranoitu ovi. VIHTA lasiliukuovi mahdollistaa myös luonnonvalon vapaan kulun tilasta toiseen avartaen samalla tiloja.

VIHTA lasiliukuovimallistosta löydät aina oven omaan tarpeeseesi. Mallisto sisältää VIHTA Basic, VIHTA Slido Classic F ja VIHTA Slido Classic L tuotteet.

VIHTA Basic-sarja on laadukas ja edullinen lasiliukuovi kotikäyttöön. VIHTA Basic-sarjaa on tarjolla satiinilasilla vakiokokoisena 9*21 ja 10*21.

VIHTA Slido Classic F ja VIHTA Slido Classic L ovat tuotteita, jotka soveltuvat vaativaan kotikäyttöön tai julkisiin tiloihin kuten hotelleihin ja toimistoihin. Tuotteeseen voidaan lisätä automaattinen hidastin ja suljin oven liikeradan molempiin päihin. VIHTA Slido Classic F tuotteen liukukiskoon voi myös integroida käytännössä rajattomasti kiinteää lasiseinää ja sijoitella siihen liukuovia tai pariliukuovia tarpeen mukaan. Yhden ovilehden koko voi olla jopa 4,5 m2.

VIHTA lasiliukuovea on saatavilla seuraavilla lasiväreillä; kirkas, harmaa, pronssi, satiini, harmaa satiini ja musta.

VIHTA Slido Classic F ja L-sarjan tuotteissa lasin koko määritetään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Lasiliukuovet
3 Tuote(tta)
Laskeva
  1. Slido Classic F (LLO)
    Slido Classic F (LLO)
  2. Slido Classic L (LLO)
    Slido Classic L (LLO)
  3. VIHTA Basic (LLO)
    VIHTA Basic (LLO)
Laskeva